Detox_Treatment-_72_DPI.jpg

Maria Galland

Marie Parklane levert de producten van huidverzorgingsmerk Maria Galland Paris

Sinds 1962 biedt Maria Galland Paris® uw huid een uitzonderlijke verzorging. Professioneel huidverzorgingsmerk Maria Galland Paris, geïnspireerd en opgericht door een Parijse cosmetica-expert die ook een gepassioneerde danseres was, biedt sinds 1962 een holistische schoonheidservaring.

e2181b98-7b61-493d-bd5a-08d38bc1292e[58324]

 

 

      

Behandelingen op maat met direct effect - voor elke vrouw

Maria Galland heeft op maat gemaakte behandelprotocollen ontwikkeld die uitsluitend gebaseerd zijn op de professionele handen van de schoonheidsspecialiste, zoals de legendarische behandeling MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE.

Het is kenmerkend voor de behandelingsexpertise van het merk en wordt beschouwd als een ongeëvenaarde benchmark in de wereld van professionele huidverzorging.

Het is de prestigieuze behandeling van Maria Galland, door de luxe en het verbluffende resultaat van o.a. goud en witte truffel ziet uw huid zichtbaar gladder en strakker uit.

 

Klik hier voor onze mairia galland behandelingen

Uitzonderlijke producten, resultaten op lange termijn

Maria Galland Paris heeft een symfonie van zeer effectieve producten voor thuisgebruik ontwikkeld die de effectiviteit van behandelingen in het Cosmetisch Instituut intensiveren.

Onze professionele producten combineren voortdurend het beste van wetenschap en natuur voor innovatieve formuleringen met onweerstaanbaar sensuele texturen.

Maak ook kennis met een van deze producten. Maak nu een afspraak bij ons

1000_creme_mille

Reserveren